• Home
  • »
  • Partner in kunststof

Schuerman Kunststoffen002

Passie voor kunststof

“Het is geweldig om elke dag te mogen werken met een hecht team van gepassioneerde specialisten. Samen ontdekken wij steeds weer nieuwe mogelijkheden en maken voor u met veel plezier de mooiste kunststof producten op maat.”  – Rob Schuerman

Schuerman: uw partner in kunststof maatwerk

De bewerking van alle soorten kunststof plaatmateriaal tot hoogwaardige kunststof producten op maat. Dat is al meer dan 50 jaar hét specialisme van Schuerman. We denken met u mee, van ontwerp tot eindproduct. Samen komen we tot het beste resultaat, of u nu actief bent op het gebied van machinebouw, interieurinrichting, lichtreclame of jachtbouw. Onze kracht? Een goede mix van vakmanschap en innovatie, én passie voor ons werk.
 

Onze aanpak: professioneel én persoonlijk

Of u nu komt met een ruwe schets van uw idee of een gedetailleerde productietekening, wij creëren voor u een hoogwaardig kunststof product op maat. Met kennis, expertise en passie. Wij adviseren u over materialen en bewerkingstechnieken, werken indien nodig uw ontwerp uit (co-engineering) en zorgen voor een snelle levering. U heeft één contactpersoon, we schakelen snel en maken heldere afspraken. Zo weet u precies wat u van ons mag verwachten.

Vakmanschap en innovatie

Een passie voor kunststof, daarmee begon het ruim 50 jaar geleden. En puur vakmanschap van gepassioneerde specialisten vormt nog steeds onze basis. Maar we investeren ook continu in innovatieve technieken en de nieuwste machines en systemen. Zo creëren we steeds weer nieuwe mogelijkheden. En kunnen we u kunststof maatwerk van de hoogste kwaliteit blijven bieden – voor serieproducten en unieke specials.

Duurzaamheid bij Schuerman

Natuurlijk houden wij bij het ontwerp van onze producten rekening met het milieu en energieverbruik, en worden restproducten hergebruikt. Maar duurzaamheid zit bij ons ook in de relaties die we opbouwen, met opdrachtgevers, toeleveranciers én medewerkers. Want alleen door daarin te blijven investeren, kunnen we samen duurzaam succesvol zijn.

Een bijzonder specialisme: zeevasten van servies

Wist u dat u ook voor kunststof maatwerk voor de bescherming van serviesgoed op luxe jachten bij ons terecht kunt? Zeevasten van servies en glaswerk is al ruim 15 jaar het exclusieve specialisme van Schuerman Sea Fastening.

Wilt u meer informatie over onze kunststof maatwerk oplossingen of vrijblijvend kennismaken? Wij horen graag van u!
 

Contact opnemen

Schuerman Kunststoffen409Schuerman Kunststoffen430

Terug naar boven