Kunststof zagen

Kunststof zagen is een verspanende bewerking waarbij materiaal met behulp van een zaag wordt verwijderd. Wij hebben veel ervaring met precisie zagen van kunststof platen, buizen en staven.
 

Kunststof zagen: zo werkt het

Zagen wordt veel toegepast in de kunststofverwerkende industrie en is geschikt voor alle soorten kunststof. Bij deze verspanende bewerking wordt materiaal door middel van een zaag verwijderd. Welke type zaag wordt gebruikt, hangt af van het materiaal. 

Wij maken voor het zagen van kunststof gebruik van een geavanceerde cirkelzaagmachine met elektronische maatinstelling en speciale vertanding voor het zagen van kunststoffen. Daarmee kunnen wij vrijwel alle kunststof platen probleemloos voor u zagen, tot een bereik van 3000 x 2000 mm en een dikte van 50 mm. Ook verstekzagen behoort tot de mogelijkheden: wij zagen onder een hoek van 0° tot 45°. En uiteraard met een hoge nauwkeurigheid (+/- 0,2 mm).

Welke materialen zijn geschikt?

Alle kunststoffen kunnen worden gezaagd. Wij kunnen alle thermoplastische kunststoffen voor u zagen, waaronder:

Machines / gereedschappen

Voor het zagen van kunststof beschikken wij over een geavanceerde cirkelzaagmachine met speciale vertanding voor kunststoffen en een elektronische maatinstelling. Daarmee kunnen wij vrijwel elke kunststof plaat nauwkeurig voor u op maat zagen.

Specificaties

Met onze zaagmachine kunnen wij kunststof platen van maximaal 3000 x 2000 mm en een dikte tot 50 met precisie (+/- 0,2 mm) zagen, onder een hoek van 0° tot 45° in verstek.

Wilt u meer informatie over kunststof zagen of de mogelijkheden voor uw toepassing bespreken? Wij helpen u graag.

Contact opnemen

Terug naar boven