Schuerman Kunststoffen - Producten Clubtan

Kunststof maatwerk producten

Kunststof platen verwerken tot hoogwaardige kunststof maatwerk producten, dat is ons specialisme. Daarbij werken we nauw samen met onze opdrachtgevers, en combineren we vakmanschap met de nieuwste technieken. Alles is mogelijk. Ter inspiratie laten we u hier graag enkele voorbeelden zien van producten die we hebben ontwikkeld en geproduceerd – in grotere series of als special. Heeft u zelf een idee of ontwerp? Dan vertalen we dat natuurlijk ook graag naar een (re)produceerbaar maatwerk product van de hoogste kwaliteit.
 

Kunststof halve bollen

Kunststof halve bollen blazen is specialistenwerk. Wij maken daarbij vooral gebruik van helder acrylaat of Plexiglas® plaat. U kunt zelf de maat van uw ovale schalen of halve bollen van kunststof bepalen, en dat geldt natuurlijk ook voor de kleur. Of het nu gaat om toepassing in lichtreclame of als decoratie.

Kunststof machinekappen

In de machinebouw staat veiligheid voorop. Daarom wordt vaak gekozen voor kunststof machinekappen van polycarbonaat, PETG, of acrylaat. Deze materialen hebben niet alleen een hoge slijtvastheid, maar zijn ook bestand tegen hoge temperaturen en chemicaliën. Acrylaat of polycarbonaat? Wij bewerken de platen van uw tekening tot beschermkappen en afdekkappen op maat.

Kunststof bootramen

Kunststof bootramen voor luxe jachten? Vlak of gebogen? Wij maken hoogwaardige acrylaat (plexiglas) bootramen op maat. Acrylaat is zeer helder, kras- en weerbestendig, en heeft een luxe uitstraling. Natuurlijk kiest u zelf de kleur van uw kunststof scheepsramen, bootluiken of kajuitbeglazing.

Kunststof vitrines

Kunststof vitrines bieden niet alleen bescherming, maar zorgen ook voor een stijlvolle presentatie van uw producten. De toepassingsmogelijkheden zijn heel divers: van de inrichting van winkels en beursstands tot het interieur van een luxe jacht. Of u nu kiest voor acrylaat of polycarbonaat, wij leveren hoogwaardige vitrinekappen / stofkappen op maat.

Kunststof displays

Praktisch, stijlvol of een echte blikvanger? Wij maken kunststof reclamedisplays in elke gewenste kleur, vorm en maat. De mogelijkheden van acrylaat plaat zijn oneindig, maar één ding is zeker: een kunststof maatwerk display van plexiglas is een aanwinst voor elke winkel of beursstand! 

Kunststof lichtbakken en bewegwijzering 

Ook kunststof lichtbakken, reclameborden en bewegwijzering maken wij speciaal voor u op maat, van hoogwaardig acrylaat. U kiest zelf de vorm, kleur en afwerking. Ook lasergraveren behoort tot de mogelijkheden. Zo geeft u uw logo of slogan - op een subtiele manier - extra aandacht.

Wilt u meer informatie of heeft u zelf ideeën voor kunststof maatwerk? Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Contact opnemen

Terug naar boven