video

Kunststof bewerkingen

Schuerman is al meer dan 50 jaar dé specialist in kunststof bewerkingen. Met passie en vakmanschap bewerken wij voor u elk type kunststof tot hoogwaardig kunststof maatwerk – productseries en specials. Natuurlijk spelen we in op de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van kunststofverwerking, met innovatieve technieken en de nieuwste machines en systemen. Maak gebruik van onze expertise en ervaring, en ontdek wat er (nog meer) mogelijk is met kunststof!

 

Mogelijkheden voor het bewerken van kunststof

Kunststof kent veel bewerkingsmogelijkheden. Elk type materiaal heeft specifieke eigenschappen en daarmee mogelijkheden, en beperkingen, voor bewerking. Wij geven u hieronder graag meer informatie over de belangrijkste bewerkingstechnieken die wij toepassen:

Naast deze technieken hebben wij ook de volgende bewerkingen in huis: boren, draaien, drogen, laseren, lasergraveren / lasermarkeren, polijsten (borstelpolijsten, diamantpolijsten, vlampolijsten) en temperen van kunststof. 

Kunststof bewerkingen: vakmanschap en innovatie

Voor de bewerking van acrylaat en andere kunststof platen combineren wij vakmanschap met innovatie. We hebben veel kennis van materialen en nieuwe technieken, en beschikken over de nieuwste machines en apparatuur. Onze CAD-/CAM-systemen lezen uw productietekeningen probleemloos in. Zo zijn we zeer flexibel en kunnen in korte tijd elk hoogwaardig kunststof halffabricaat of eindproduct op maat leveren.

Welke kunststof bewerking kiest u?

Heeft u een ruwe schets of uitgewerkt idee voor een kunststof product dat u seriematig of juist als special wilt laten produceren? Dan adviseren wij u graag over de bewerkingsmogelijkheden. Daarbij kijken we naar materiaaleigenschappen, de beoogde toepassing en eventuele esthetische wensen. Welke bewerking u ook kiest, wij garanderen (reproduceerbaar) kunststof maatwerk van de hoogste kwaliteit en snelle levering.

Wilt u meer informatie over de kunststof bewerkingen die wij voor u kunnen uitvoeren of gericht advies voor uw ontwerp? Wij helpen u graag.

Contact opnemen

Schuerman Kunststoffen050Schuerman Kunststoffen081

Terug naar boven