Schuerman Kunststoffen481_zw

Kunststof maatwerk branches

Kunststof toepassingen kom je tegenwoordig in veel branches tegen. Niet zo vreemd, want kunststoffen beschikken over unieke eigenschappen, die veel voordelen bieden. Zo zijn kunststoffen zeer sterk, slijt- en slagvast en gebruiksvriendelijk. En qua vorm en kleur heb je oneindig veel mogelijkheden. Wij hebben veel expertise en ervaring in onder meer de volgende branches:

  • Machinebouw en apparatenbouw
  • Interieurinrichting en standbouw
  • Lichtreclame en signing
  • Jachtbouw

Maar we denken natuurlijk ook graag mee over andere toepassingen.
 

Machinebouw en apparatenbouw

Afdek- en afschermkappen in de machinebouw zijn steeds vaker gemaakt van kunststof. Maar ook voor de productie van andere machineonderdelen zijn kunststoffen zoals polycarbonaat, PETG, en acrylaat zeer geschikt. De belangrijkste redenen? Een zeer hoge temperatuur- en chemicaliënbestendigheid en slijtvastheid - essentieel in een industrie waarin veiligheid voorop staat.

Interieurinrichting en standbouw

Een luxe uitstraling en oneindig veel mogelijkheden qua vorm en kleur: dat is wat acrylaat zo geliefd maakt bij interieurontwerpers, stylisten en standbouwers. Maar ook polycarbonaat is populair. Een uniek design object voor een modern interieur? Praktische displays, presentatiebakken en schappen voor winkels? Of stijlvolle vitrines, folderhouders en halve bollen voor een sterke beurspresentatie? Wij helpen u bij de uitwerking van uw ideeën en zorgen voor kunststof maatwerk van de hoogste kwaliteit.

Lichtreclame en signing

De meeste kunststoffen, zoals acrylaat, zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. Dat maakt ze ideaal voor toepassing in de reclamebranche. Wij maken lichtbakken, belettering, bewegwijzering en reclameborden in elke vorm en maat. En de kleur? Die stemmen we natuurlijk volledig op de huisstijl van uw bedrijf.

Jachtbouw

De toepassing van acrylaat op luxe jachten is zeer divers. Als partner van vooraanstaande jacht- en interieurbouwers leveren wij bootramen en relingbeglazing, maar ook beschermingskappen voor verlichting, vitrines en design objecten. En dat is nog niet alles. Ook voor hoogwaardige kunststof maatwerk voor de bescherming van uw serviesgoed aan boord kunt u bij ons terecht. Want Schuerman Sea Fastening is dé Europese specialist op het gebied van zeevasten.

Wilt u meer informatie of bent u benieuwd naar de toepassing van kunststof platen in andere branches? Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Contact opnemen

Schuerman Kunststoffen - Producten06Schuerman Kunststoffen - Producten12

Terug naar boven